top of page

PROJEKT OG PROCES ER SAMMENSAT AF ERFARING, KOMPETENCER OG FORNUFT

PROCES

PROJEKT OG PROCES BEHØVES IKKE AT

VÆRE SNØRKLET..

Fordelene ved en omfattende praktisk erfaring er, at projekter og processer kan tilgås med en vis portion pragmatisme, logisk skepsis og sund fornuft.

Efter coronaen er det for alvor blevet bredt anerkendt blandt beslutningstagere, at der er mange måder at samarbejde og forretnings- udvikle på, og metoderne udvikles hele tiden, fra agile vandfaldsprojekter og OKR-styrede squads til mindre komplicerede scopebaserede-tilgange med interviewsfase, indsigter og udfaldsrum.

Fælles er, at briefing, transparens og grundig forventningsafstemning aldrig går af mode og et vigtigt grundlag for at kunne opsummere en koordineret proces ofte blot er et udspecificeret oplæg, inkl. valg af metode.

Herunder er et bud på en traditionel proces opdelt i 4 trin, der både sikrer god transparens og et højt kvalitetsniveau i leverancen.

Bemærk, at de 4 trin også kan leveres hver for sig, da hver opgave naturligvis er forskellig, og det nogle gange handler om at holde det helt enkelt og ikke gøre opgaven mere kompliceret end den måske er.

filip-gielda-CjWH99QS9jQ-unsplash.jpg

 PROCES EKSEMPEL 

ANALYSE OG INDSIGTSFASE

Få indsigt i virkeligheden og om dem det handler om. Særligt kigge på adfærd, hvis de skal forstå og gøre noget nyt eller anderledes.

STRATEGI OG PLANLÆGNING

Hvad betyder mest og hvordan kan det forenkles og indkapsles i en gennemtænkt og perspektiverende sammenhæng.

KONCEPT OG KOMMUNIKATION

Gode fortællinger vandrer, så ord og tone betyder noget. Et godt narrativ og visuelt udtryk skal sammen oversætte indsigterne til hverdagsk.

MARKETING OG SALG

Ved du hvem det handler om, ved du også hvor de findes. Målrettede budskaber med skarp timing får øget opmærksomhed og skaber reaktion..

bottom of page