top of page

OM BERNTS

AT SKABE KOMMERCIEL VÆKST LIGGER DYBT I MIT DNA, DET ER MIT HÅNDVÆRK. JEG ER VÆKSTMAGER.

Velkommen til - mit navn er Lars Bernt. Jeg orkestrerer projekter inden for udvikling af ledelse, strategi, forretningsudvikling, kommunikation og salg, med en særlig passion for kommercielt at udvikle virksomheder i samarbejde med eksperter der er håndplukket til opgaven.

Få ting giver større glæde end at flytte en virksomhed fra A til B, hvilket jeg bl.a. har gjort i bestyrelsesroller, koncernledelser eller som administrerende direktør med egen hånd på kogepladen.

At være vækstmager er et hybridt håndværk der forfølger potentialer, og skaber sammenhæng og resultater via strategi, taktik og eksekvering.

Jeg tror på, at potentialer og vækst bedst udvikles i uformel øjenhøjde med korte beslutningsgange, en modig plan og glød i øjnene. Derfor skaber jeg ofte stor værdi i mindre og mellemstore virksomheder, hvor min praktiske erfaring, brede kompetencer og relevante inspiration kommer bedst til sin ret.

Jeg kommenterer gerne på, hvordan jeg oplever et eventuelt vækstpotentiale eller et kommunikativt markedsfit, hvilket naturligvis er en gratis første omgang for begge parter.

 

Lad os derfor mødes og du er velkommen til at ringe på 5217 0644, sende en mail til lars@bernts.dk eller connecte på LinkedIn.

Lars Bernt profilbillede

BERNTS ARBEJDER PÅ TVÆRS AF FAGOMRÅDER, FOR AT OMFAVNE VÆKST- OG SALGSUDFORDRINGER MED BÅDE STRATEGI, TEKNOLOGI, KOMMUNIKATION OG MARKETING I EN KREATIV KORRELATION..

Vækst illustration
bottom of page