top of page

OM BERNTS

AT SKABE KOMMERCIEL VÆKST LIGGER DYBT I MIT DNA, DET ER MIT HÅNDVÆRK. JEG ER VÆKSTMAGER.

Velkommen til - mit navn er Lars Bernt. Jeg orkestrerer projekter inden for udvikling af ledelse, strategi, forretningsudvikling, kommunikation og salg, med en særlig passion for kommercielt at udvikle virksomheder i samarbejde med  eksperter der er håndplukket til opgaven.

Få ting giver større glæde end at flytte en virksomhed fra A til B, hvilket jeg bl.a. har gjort i bestyrelsesroller, koncernledelser eller som administrerende direktør med egen hånd på kogepladen.

At være vækstmager er et hybridt håndværk der forfølger potentialer, og skaber sammenhæng og resultater via strategi, taktik og eksekvering.

Jeg tror på, at potentialer og vækst bedst udvikles i uformel øjenhøjde med korte beslutningsgange og glød i øjnene. Derfor skaber jeg ofte mest værdi i mindre og mellemstore virksomheder, hvor min praktiske erfaring, brede kompetencer og relevante inspiration kommer bedst til sin ret.

Men lad os tage et møde og lad mig uddybe, uden beregning, hvordan jeg oplever vækstpotentialet i din virksomhed, baseret på en uforpligtende og uvildig analyse. Ring 5217 0644 eller send en mail til lars@bernts.dk.

Lars Bernt

ET HYBRID BUREAU ARBEJDER PÅ TVÆRS AF FAGOMRÅDER, FOR AT OMFAVNE SALGSUDFORDRINGER MED FORRETNINGSFORSTÅELSE, TEKNOLOGI, KOMMUNIKATION OG MEDIA I EN KREATIV KORRELATION..

Hybrid Bureau
bottom of page