top of page

OM BERNTS

AT SKABE KOMMERCIEL VÆKST GENNEM FORANDRING LIGGER DYBT I MIT DNA, DET ER MIT HÅNDVÆRK. JEG ER VÆKSTMAGER.

Velkommen til - mit navn er Lars Bernt. Jeg orkestrerer projekter, indenfor udvikling af ledelse, strategi, kommunikation og salg, med en særlig passion for kommercielt at udvikle virksomheder, i samarbejde med håndplukkede leverandører fra mit netværk. 

 

Få ting giver større glæde, end at flytte en virksomhed fra A til B, hvilket jeg bl.a. har gjort i bestyrelses roller, koncernledelser eller som administrerende direktør med hånden på kogepladen.

 

At være vækstmager er et hybridt håndværk i potentialer, der skaber sammenhæng og resultater via strategi, taktik og eksekvering - både i og med virksomheden.

 

Jeg tror på, at vækst udvikles bedst i uformel øjenhøjde med korte beslutningsgange og glæde i øjnene. Derfor skaber jeg også mest værdi i mindre og mellemstore virksomheder, hvor min praktiske erfaring, brede kompetencer og relevante inspiration kommer bedst til sin ret.

Book et møde og lad mig uddybe, uden beregning, hvordan jeg oplever vækst potentialet i din virksomhed.

SALL2172-Edit.jpg

ET HYBRID BUREAU ARBEJDER PÅ TVÆRS AF FAGOMRÅDER, FOR AT OMFAVNE SALGSUDFORDRINGER MED FORRETNINGSFORSTÅELSE, TEKNOLOGI, KOMMUNIKATION OG MEDIA, I KREATIV KORRELATION...

Hybrid hvid.png
bottom of page