top of page
Søg

DET RIGTIGE TIDSPUNKT FOR KØB OG SALG I FREMTIDEN

I 1875 forudsagde Samuel Berner verdens kommercielle udsving, for de kommende 175 år, som skitseret i illustrationen her nederst på siden. Berner var bl.a. landmand og havde derfor en indsigt i sol-rytmer og andre vejr cyklusser, men hvad han end benyttede af strukturer eller teknikker, så ramte han relativt præcist.


Hvilket måske kan inspirere eller blot perspektivere i den nutidige planlægning, budgettering eller bidrage til en krydsreference for tidens trend, vel vidende, at bare fordi han forudsagde krige, depressioner, finanskriser, bobler og pandemier, så misser han jo nok næste gang, at der opstår noget, som de færreste ellers havde fanget.


Når man ved, hvornår man skal købe eller sælge er det lidt nemmere, at være vekselerer eller direktør

Dette er naturligvis med et vist glimt i øjet, da man jo nok skal tage teorier fra 1875 med et gran salt. Men jo flere input man kan inddrage i en modellering, jo tættere kommer man måske en bedre mavefornemmelse og det kan da også noget.


Men hvis Samuel Berners forudsigelser holder, kan konjunkturerne og resultaterne her i 2023 kun gå fremad, da 2023 hører til i C-bunden, for hårde år, kontra et frugtbart 2026, der ligger i midten på B-niveauet, for de gode år. A-niveauet øverst er de værste katastrofeår. Herunder er Samuel Berners skema i BERNT design og selvom det er lidt forvirrende...


Startende i 1924 og sluttende i 2059, med flere præcise nedslagspunkter undervejs - klik for større billedeComments


bottom of page