top of page
Søg

DA STAD ERHVERV FIK GIVET TILBAGE TIL BYENDe fleste virksomheder, der køber sponsorater og partnerskaber på f.eks. konferencer, events og lignende, har en udfordring omkring hvorledes, at investeringen kan aktiveres til andet end statisk logo-eksponering.


Dette var også gældende for STAD Erhverv, der var partner på ejendomskonferencen ’Ejendomsdagene’ på Hotel Marienlyst. Men i stedet for velmenende roll-ups, display vægge og handouts, udarbejdede vi et koncept, der tog udgangspunkt i, at ikke blot aktivere konference-investeringen, men også give liv til STAD Erhvervs eksisterende pay-off ’Vi giver tilbage til byen’.


Konceptet bestod af etableringen af et legat, STAD Legatet, som blev udbetalt til en aktør i ejendomsbranchen, som havde gjort noget godt for byen og som fortjente en kontant håndsrækning på kr. 10.000.-. Vedkommende blev udvalgt af STAD Erhvervs direktion blandt indkommende forslag, indhentet gennem STAD Erhvervs mange øvrige aktiviteter og markedsføring. Legatet blev overrakt i forbindelse med festmiddagen på ’Ejendomsdagene’, hvor legat-modtageren var til stede og kunne modtage beløbet og ikke mindst legatets meget bombastiske og betonstøbte STAD statuette.


Første vinder af prisen, Christian Wittrup, får overrakt prisen af direktør for STAD Erhverv Mads Roepstorff


Kommunikationen omkring legatet blev primært udrullet med STAD Erhvervs site som landingpage og med kampagner på Estate Medias platforme, i form af f.eks. printopslag og advertorials.


Den kreative udformning, herunder støbning af beton-statuetten, blev udarbejdet i samarbejde med designer og art director Tommy Rasmussen


Første skitse til statuetten af Tommy Rasmussen


Printkampagnen


Advertorial kampagne


STAD teamet med statuetten


Eksemplet er nævnt, fordi det illustrerer en aktiverings udfordring, som vi løste med et fuldt integreret koncept, skabt i samarbejde med et mindre kreativt hold, sammensat til lejligheden.


Hvis du også ønsker at få mere ud af dine investeringer i sponsorater og partnerskaber, bistår jeg meget gerne med en idé eller to. Ring blot 52170664, så får vi sammen investeringen til at folde sig ud.

Comments


bottom of page