top of page
Søg

FORDI KUNDEN HAR FÅ MIDLER, MÅ MAN GODT GØRE SIG UMAGEDanmark er holdt sammen af foreninger, klubber og fritidstilbud baseret på frivilligt og ulønnet arbejde. Uden dem er det svært at forestille sig, hvordan vores elite havde set ud. Så da Gentofte Cycle Club spurgte om hjælp til en ny identitet, tømte vi pro-bono puljen og skabte en 360°'s makeover.


Indsigten i løsningen af denne opgave blev baseret på, at der lokalt hersker en enorm individualisme blandt motionscykelrytterne, som træningsmæssigt shopper lidt rundt og cykler med forskellige træningsfællesskaber, hvor traditionelle cykelklubber nemt kan fremstå mindre attraktive, end de marketingstøttede tilbud fra mere kommercielle aktører i cykelindustrien, som Rapha og Pas Normal Studios.


Det er i det landskab, at Gentofte Cycle Club ønskede, at fastholde sin relevans, som et sympatisk lokalt klubfællesskab, der er mindst lige så attraktivt, som de store brands, da man kan noget andet via lokal autenticitet, foreningsfællesskab, non-profit og ingen store sponsorprint på tøjet, samt et nyt visionært samarbejde, med den mindre Girona-baserede cykeltøjs-fabrikant Sismic, der leverer kvalitets-cykeltøj til meget konkurrencedygtige priser, der er specielt designet udfra Gentofte Cycle Clubs ønsker og behov. Dermed er der blevet drejet på mange knapper for, at fortsat kunne tiltrække og fastholde medlemmer i klubben.


Til det brug har BERNTS skabt en helt ny klub-identitet, inkl. logotype, nyt brandmark, ny farvekombination, ny klubdragt, nyt website, opdaterede sociale medie platforme og en række annoncer og diverse SoMe budskaber på baggrund af det nye koncept.


Mange glemmer, at det officielle sprog i cykelsporten er fransk, så hvorfor ikke inkludere det


Casen er et godt eksempel på, hvordan BERNTS orkestrerer samarbejder og denne opgave er løst i samarbejde med designer og Art Director Tommy Rasmussen, der har udarbejdet identitet og design, https://smussen.com, samt med bistand fra strategisk rådgiver Jens Langfeldt fra https://www.peytz.dk på den digitale del.


Herunder kan du se den samlede leverance og Gentofte Cycle Club kan du besøge på www.gentoftecc.dk


Tak for muligheden og god tur på landevejen, nu som een af landets flotteste cykelklubber, helt fremme i feltet.

Comments


bottom of page