top of page

POTENTIALE FORPLIGTER

STRATEGI | FORRETNINGSUDVIKLING | DIGITAL TRANSFORMATION | KOMMUNIKATION | SALG

UDFORDRING

DET ER FORANDRINGENS TIDSALDER

Tiden er den største modarbejdende faktor for succes. Udvikling og teknologi går hurtigere end de fleste mindre og mellemstore virksomheder kan nå at følge med. 

 

Forandring og transformation er således blevet en daglig ledelsesdisciplin, hvor ’Sense of urgency’ og utidlig ildhu ikke kun er et klædeligt ledelsesfokus. Men også nødvendigt. 

 

Samtidig koster uaktuelle strategiplaner eller svigtende mod på forandring dyrbar tid og bliver væsentlige forhindringer for vækst. Samt dermed evnen til at holde sig relevant. Det er her vi kommer ind i billedet.

Velkommen til forandringens tidsalder.

emiliano-vittoriosi-vEN1bsdSjxM-unsplash.jpg
raoul-croes-krZmaQHO56I-unsplash.jpg

LØSNING

LYT, LÆR OG SORTER

 

Behovene skifter konstant og kontinuerlige udviklingsprocesser er nødvendige, for at være på forkant med markedets udviklng.

 

Selv kreative idéer, der fremstår som geniale, når de præsenteres, som at køre hestevogn i et tårn, har altid krævet hyppige genbesøg.

 

Organisationer skal inkluderer kompetencer, data og klare planer, for at opdage nye veje til målet. Pludselig er man på forkant og kan gentage processen med nye indsigter. For forbedring stopper aldrig - det går bare hurtigere.

LØSNING

LAD OS BLIVE EN DEL AF JER, HELT TÆT PÅ DRIFTEN

Når vi er helt tæt på den operative drift kan vi hurtigere levere validerede resultater mod varig forandring. Vi arbejder i meget koncentrerede og intensive processer med et klart defineret mål. Vi fokuserer på, at hurtigt få defineret en klar plan, der forfølger et potentiale med konkret formuleret mål.

 

Vi inddrager relevante stakeholdere i et holistisk perspektiv, herunder ledelsesgruppen, medarbejdere, kunder, leverandører, eksterne specialister og andre relevante relationer. 

 

Således skaber vi ikke kun exceptionelle eksterne resultater og inspirerede kunders kunder, men øger også samtidig den interne motivation, trivsel og medarbejder fastholdelse. Dette bringer virksomheden på omgangshøjde med samtiden og med en konkurrencemæssig fordel, ved at blive bedre rustet til at omfavne fremtiden.

filip-rankovic-grobgaard-6vI6-KloeSo-unsplash.jpg
ben-tofan-3OLPMNzr27k-unsplash.jpg

RESULTATER

GENTAGNE RESULTATER GENNEM ÆGTE OPLEVELSER AF VÆRDI  

Vi skaber gentagne resultater gennem ægte oplevelser af værdi. Derfor benytter vi alle de nødvendige værktøjer der skal til, fra udviklingsfasen til implementering via kommunikation til salg.

 

Hvis det virker, så bruger vi det. Fra Power-point til produkt-prototyper, målbare ’fake doors’, afstemninger, eksterne spørgerammer, sprints eller hvad der skal til, for en succesfuld oversættelse og eksekvering der matcher markedet.

 

En hurtigere og kortere ’Time to market’ giver konkurrencefordele, som er nødvendige, for hurtigere at komme på forkan og med fremme i toppen af mulighederne af kundens hukommelse.

PROCES

FIND NOGEN PÅ DIN EGEN STØRRELSE

Sammen udvikler vi innovative planer, produkter og brands, som var de vores egne. Det er vores commitment og man kan derfor forvente, at få en erfaren partner, der har strækmærker af modvind og som ikke blot leverer en fin indpakning, men også sørger for, at følge leverancen til dørs.

Vi har særlig dyb indsigt og erfaring indenfor fanvendt forandringsledelse, vækst- strategier, flydende kommunikation og relationsbaseret salg.

 

Med over 35 års erfaring fra kanten af fremtiden, er vi stolte af, hvordan vi bl.a. har bistået fremad stormende virksomheder i deres succes - både med at udvikle nye organisationer, produkter, services og brands eller genopfinde bestående visioner, strategiplaner og forretningsmodeller.

SALL2312-Edit.jpg
alam-kusuma-g7O1rqMVreU-unsplash.jpg

SAMARBEJDE

ALLE VIL UDVIKLING, DE FÆRRESTE VIL FORANDRING

Når tiden er en vigtig faktor, bliver vi nødt til at være direkte i vores samarbejde og kommunikation. Vi ved om nogen, at forandring er svært og respekt for det.

 

Men det koster på hastigheden, at tale hinanden efter munden. Derfor hælder vi mest til at underbygge vores argumenter med data, erfaring og cases. 

Således kan du altid forvente ordentlighed, respekt, et ærligt svar, holde mere end vi lover, ekstraordinær flid og ikke mindst, at vi kommer i mål til den pris, som vi har aftalt. Prisen er tydelig tale.

joakim-honkasalo-BdIQNq0X-rs-unsplash.jpg

ENGAGEMENT

FORANDRING SKABES OFTE GENNEM STÆDIG VEDHOLDENHED

Alle kan danse en sommer eller sagt på en anden måde, så er der flere der kan fremføre en imponerende præsentation med lokkende løfter i et mødelokale. Sandheden er bare, at varig forandring kommer gennem stædig vedholdenhed og at man er tilstede over tid.

 

Derfor opfordrer vi til koncentrerede og intense sprints, for at få skabt de bedste og hurtigere resultater og til en fast pris.

 

Vi foreslår, at nye samarbejder starter med, at vi samarbejder i en uge. Dette hjælper begge parter til at mærke efter, om samarbejdet ’klikker’ og om konstellationen vil kunne skabe de ønskede resultater. 

bottom of page